Over ons

Helhoekweg 7
2310 Rijkevorsel
033148127
printservice@dejoma.be

Over ons

Copycenter De Joma is opgericht door Jos [JO] en Manuella [MA] als kleinhandelszaak en copycenter. Spannend was dan ook de opening, augustus 1992, met de verkoop van papeterie en enkele kopieertoestellen om ook deze service aan te bieden.

Het idee breidde al vlug uit alsook het assortiment en service van kopieergedeelte naar planafdrukken, kleurenkopies en inbinden. We waren maar al te blij met de aanschaf van het huidige pand 5 jaar later, Helhoekweg 7 – 2310 Rijkevorsel. Zoals het hoort, groeide ons clienteel zowel op de baan met onze service, verkoop en onderhoud van kopieermachines, printers, faxen en computers alsook van het copycenter waar wij lotto, tijdschriften, sigaretten bij aanbieden en ook een gekend kiala punt vormen. Al vlug kan men onderscheid maken tussen kopiecenter en kantoormachines (gedeelte van herstelling en verkoop van kantoormachines) en toch is dit complementair.

Na enkele jaren hard werken beslisten wij Hoek 32 aan te kopen waar de techniekers naar verhuisden. Vanaf 2009 is dit een volwaardige winkel met showroom, atelier en burelen waar de werkzaamheden door een vijftal mensen wordt voortgezet. Hier kan u terecht voor het bezichtigen van kopieertoestellen, printers, faxen, computers en allerhande kantoormachines alsook voor uw herstellingen in onze technische dienst.

De Joma is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerde waarde zowel in de kopieservice als in de kantoormachines. Door de jaren heen hebben wij een grote expertise opgebouwd in de printsector als in de wereld van de kantoormachines. Wij leveren en plaatsen kantoormachines doorheen vlaanderen en in ons kopiecenter staat steeds een modern machinepark om u snelle en flexibele service te kunnen lenen. Ook ons kopiecenter in Mol draait ondertussen op volle toeren. Kom gerust eens kijkje nemen of informatie vragen.

  1. 1992Opstart De Joma.
  2. 2009Nieuw gebouw Kantoormachines
  3. 2017Nieuw pand Mol.
  1. 1992Opstart De Joma.
  2. 2009Nieuw gebouw Kantoormachines
  3. 2017Nieuw pand Mol.

Deel deze pagina