De Joma

"Konica Minolta Premium Partner"

Een stabiel dealernetwerk is van vitaal belang voor een onderneming als Konica Minolta. In 2015 ontving De Joma reeds het label van Develop Gold Partner. Maar als groeiende high-end dealer zijn we klaar voor een stap hogerop. Onze prima service wordt nu beloond met een onderscheiding van “Konica Minolta Premium Partner”.

Voordien werd voor het dealerkanaal uitsluitend ingezet op het merk Develop. Sinds kort is echter ook het merk Konica Minolta ingezet voor indirect sales. Zelf instaan voor service en implementatie van software en oplossingen zorgen ervoor dat we nu kunnen uitpakken met het “Konica Minolta Premium Partner” logo.

Met trots plaatsen wij het “Konica Minolta Premium Partner” logo naast het onze. Konica Minolta is bijzonder selectief bij het uitkiezen van hun Premium Partners. Met deze erkenning voelen wij het vertrouwen van Konica Minolta in onze service.
Onze werknemers genieten hierdoor ook van uitgebreide trainingsmomenten en specialisatieprogramma’s. Hierdoor beschikken wij over competente medewerkers met de bijbehorende certificering.

Mooi meegenomen is het feit dat Konica Minolta nu eenmaal een grotere naamsbekendheid heeft bij onze klanten. Hierdoor moeten we minder tijd investeren rond de vragen omtrent “Develop | Konica Minolta”, en kunnen we ons volledig richten op de service van uw toestellen.

Meer informatie over Konica Minolta

Vul uw gegevens in en wij sturen u meer informatie over onze toestellen.

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf!