De Joma Kantoormachines

Hoek 32 - 2310 Rijkevorsel

 

Sorry, we zijn gesloten

Divi Theme Examples

Welkom bij De Joma

Onze kantoormachines.

Wenst u een kleurenkopieermachine of hebt u eerder nood aan een grootformaatprinter. Hiervoor kan u allemaal bij ons terecht. Wij hebben ook steeds een grote stock aan jonge kopieerapparaten uit faling. Wij hebben steeds de eerste keuze als het om falingen gaat. Zo kunnen wij ook voor u een perfect toestel selecteren. Wenst u een kopieerapparaat of een multifunctional met scan- en printmogelijkheid. Of wenst u een kopieerapparaat met finisher die uw documenten plooit en niet. Dit is allemaal mogelijk. En dit allemaal voor een zeer scherpe prijs.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Als het om nieuwe toestellen gaat, zijn wij hoofdverdeler van Develop, Brother, Oki, Kyocera Mita en Triumph-Adler. Voor uw laserprinters en multifunctionals opteren wij voor Brother, OKI en HP omwille van de prijs/kwaliteit en onze jarenlange samenwerking met deze merken. Hierdoor kunnen wij u een zeer goede service aanbieden.

Voor de grotere kopieerapparaten en Multifunctionals kan u bij ons terecht voor Develop toestellen. Wenst u informatie of hulp bij het kiezen van een kantoorapparaat of wil u snel een afspraak maken voor een herstelling. Contacteer ons via telefoon, mail of het contactformulier.

U kan ook gebruikmaken van een onderhoudscontract. U betaalt dan een vaste prijs per kopie. Hierin zitten onze werkuren, onderhoudsproducten en toners inbegrepen.

Kom langs tijdens onze openingsuren en neemt u gerust een kijkje in onze showroom. Onze medewerkers staan steeds ter uw beschikking.

MFC/Printers

MFC/Printers

Konica Minolta.

DEVELOP producten en softwareoplossingen bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw productiviteit een boost te geven en uw dagelijkse werk makkelijker te maken!

PRINTERS

Combineer uitgebreide functionaliteit en hoge snelheid met zeer economisch printen – en dat alles in één systeem.

OFFICE PRODUCTEN

Profiteer van hoge snelheid, hoge kwaliteit output en op maat gemaakte gebruiksvriendelijkheid van onze ineo systemen.

PRODUCTION PRINTING

Verhoog productiviteit, gebruiksgemak, flexibiliteit en print kwaliteit met onze production printing systemen.

SOFTWARE SOLUTIONS

Onze software oplossingen zijn makkelijk te gebruiken, bieden veel flexibiliteit en helpen u bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Computers

Computers

U kan bij ons ook terecht voor aankoop en herstelling van uw computer, notebook, netbook en tablet.

Virusproblemen? Uw computer toe aan een upgrade? Of gewoon op zoek naar een nieuw toestel. Wij helpen u verder. Merken zoals HP, Lenovo, Apple, Acer en Dell zijn bij ons verkrijgbaar. Zowel Desktops, Notebooks als netbooks. Aan u de keuze of u zelf de installatie doet, of liever van onze service gebruikmaakt.

De technologische evolutie raast gewoon verder. Hier horen vooral ook tablets en smartphones bij. Maar is zo een tablet/smartphone nu echt nuttig voor mij? Ook dit kan u bij ons komen ontdekken. Wij hebben steeds enkele iPhone modellen in stock. Tablets hebben we van verschillende merken. Loop eens binnen tijdens onze openingsuren en laat u bijstaan.

Plotters

Plotters

Bigger is better!

Print op groot formaat.

De Joma biedt u ook oplossingen voor grootformaat. U kan bij ons terecht voor plotters alsook voor multifunctionals voor groot formaat. Accessoires en verbruiksproducten zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Interactieve Borden

Interactieve Borden

Specktron LED Display en Lesbord met projector.

Specktron

Specktron is DE marktleider in interactieve whiteboards en led schermen. Deze innoverende totaaloplossing voor interactieve training-en leeromgevingen maakt gebruik van de laatste technologie in digitale borden. Infraroodsensoren zorgen voor de meest precieze en snelle invoer zonder enige vertraging. De kracht van Specktron is de ontwikkeling van nieuwe technologische standaarden om op die manier zeer kwalitatieve producten af te leveren aan zeer concurrerende prijzen.

Het Specktron gamma is ontwikkeld met oog voor technologische kwaliteit, multi-functionaliteit en uiteraard ook gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is er ook nog de uitstekende technische ondersteuning voor alle producten en diensten. Ontdek en beleef het nu ook zelf!

VOIP

VOIP

Telefooncentrale in de cloud.

Voor wie?

VOIP richt zich tot elke organisatie die gebruik wenst te maken van VoIP telefonie en geavanceerde communicatiemiddelen zonder te investeren in dure uitrustingen.

In dit tijdperk is het essentieel voor organisaties om efficiënte communicatiemiddelen te hanteren die hun productiviteit vergroten. Het is ook een vereiste om zich te kunnen focussen op de “core business” zonder belemmerd te worden door overbodige investeringen. Unified telefonie en communicatie in de cloud laten toe deze 2 vereisten te combineren die niet verenigbaar lijken.

Service in de cloud.

Uw virtuele VoIP telefooncentrale wordt in de cloud gehost. De enige uitrustingen die in uw bedrijf geïnstalleerd worden zijn de telefoontoestellen. De binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken verlopen via uw internetverbinding (dus geen nood meer aan de klassieke telefoonlijnen) en uw gesprekken verlopen in VoIP (een stuk goedkoper dan aan uw huidige tarieven).

De Joma beheert uw telefooncentrale en zorgt voor alles. In de maandelijkse fee is zelfs de kostprijs van uw gesprekken inbegrepen.

FUNCTIONALITEITEN

   • Geavanceerde telefonie
   • Interactieve Voice Reponse
   • Gepersonaliseerde voice mail
   • Virtuele fax
   • Conference call
   • Video conference call
   • Uniek nummer
   • Softphone op uw PC, tablet en smartphone
   • Skype integratie
   • Presence en Instant Messaging
   • Enz.

VOORDELEN

ALLOcloud biedt u zeer geavanceerde toepassingen voor een fractie van de prijs van uw huidige telefooncentrale.

    • Rijkdom aan functionaliteiten
    • Vergroting productiviteit
    • Interessanter dan een aankoop
    • Kostprijs van de gesprekken inbegrepen in maandelijkse forfait
    • Flexibiliteit en evolutie
    • Snelle installatie
    • Enz.
Divi Theme Examples

Vind onze kantoormachines.

SHOWROOM
Onze showroom is vrij toegankelijk.  U dient wel even op de bel te drukken om de deur te openen.

OPENINGSUREN
Maandag – Vrijdag 09.00u – 18.00u
Zaterdag 09.00u – 16.00u

ADRES
Hoek 32
2310 Rijkevorsel

TELEFOON
03 314 81 27

E-MAIL
info@dejoma.be

Meer informatie over Konica Minolta

Vul uw gegevens in en wij sturen u meer informatie over onze toestellen.

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf!

Deel deze pagina