Kantoormachines

Hoek 32
2310 Rijkevorsel
033148127
info@dejoma.be

Onze kantoormachines

Wenst u een kleurenkopieermachine of hebt u eerder nood aan een grootformaatprinter. Hiervoor kan u allemaal bij ons terecht. Wij hebben ook steeds een grote stock aan jonge kopieerapparaten uit faling. Wij hebben steeds de eerste keuze als het om falingen gaat. Zo kunnen wij ook voor u een perfect toestel selecteren. Wenst u een kopieerapparaat of een multifunctional met scan- en printmogelijkheid. Of wenst u een kopieerapparaat met finisher die uw documenten plooit en niet. Dit is allemaal mogelijk. En dit allemaal voor een zeer scherpe prijs.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Als het om nieuwe toestellen gaat, zijn wij hoofdverdeler van Develop, Brother, Oki, Kyocera Mita en Triumph-Adler. Voor uw laserprinters en multifunctionals opteren wij voor Brother, OKI en HP omwille van de prijs/kwaliteit en onze jarenlange samenwerking met deze merken. Hierdoor kunnen wij u een zeer goede service aanbieden.

Voor de grotere kopieerapparaten en Multifunctionals kan u bij ons terecht voor Develop toestellen. Wenst u informatie of hulp bij het kiezen van een kantoorapparaat of wil u snel een afspraak maken voor een herstelling. Contacteer ons via telefoon, mail of het contactformulier.

U kan ook gebruikmaken van een onderhoudscontract. U betaalt dan een vaste prijs per kopie. Hierin zitten onze werkuren, onderhoudsproducten en toners inbegrepen.

Kom langs tijdens onze openingsuren en neemt u gerust een kijkje in onze showroom. Onze medewerkers staan steeds ter uw beschikking.

MFC/Printers

DEVELOP producten en softwareoplossingen bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw productiviteit een boost te geven en uw dagelijkse werk makkelijker te maken!

Printers


Combineer uitgebreide functionaliteit en hoge snelheid met zeer economisch printen – en dat alles in één systeem.

Office Producten

Profiteer van hoge snelheid, hoge kwaliteit output en op maat gemaakte gebruiksvriendelijkheid van onze ineo systemen.

Production Printing

Verhoog productiviteit, gebruiksgemak, flexibiliteit en print kwaliteit met onze production printing systemen.

Software Solutions

Onze software oplossingen zijn makkelijk te gebruiken, bieden veel flexibiliteit en helpen u bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Computers

U kan bij ons ook terecht voor aankoop en herstelling van uw computer, notebook, netbook en tablet.

Virusproblemen? Uw computer toe aan een upgrade? Of gewoon op zoek naar een nieuw toestel. Wij helpen u verder. Merken zoals HP, Lenovo, Apple, Acer en Dell zijn bij ons verkrijgbaar. Zowel Desktops, Notebooks als netbooks. Aan u de keuze of u zelf de installatie doet, of liever van onze service gebruikmaakt.

De technologische evolutie raast gewoon verder. Hier horen vooral ook tablets en smartphones bij. Maar is zo een tablet/smartphone nu echt nuttig voor mij? Ook dit kan u bij ons komen ontdekken. Wij hebben steeds enkele iPhone modellen in stock. Tablets hebben we van verschillende merken. Loop eens binnen tijdens onze openingsuren en laat u bijstaan.

Plotters

De Joma biedt u ook oplossingen voor grootformaat. U kan bij ons terecht voor plotters alsook voor multifunctionals voor groot formaat. Accessoires en verbruiksproducten zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Specktron

Interactieve borden.

Specktron is DE marktleider in interactieve whiteboards en led schermen. Deze innoverende totaaloplossing voor interactieve training-en leeromgevingen maakt gebruik van de laatste technologie in digitale borden. Infraroodsensoren zorgen voor de meest precieze en snelle invoer zonder enige vertraging. De kracht van Specktron is de ontwikkeling van nieuwe technologische standaarden om op die manier zeer kwalitatieve producten af te leveren aan zeer concurrerende prijzen.

Het Specktron gamma is ontwikkeld met oog voor technologische kwaliteit, multi-functionaliteit en uiteraard ook gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is er ook nog de uitstekende technische ondersteuning voor alle producten en diensten. Ontdek en beleef het nu ook zelf!

Demo-aanvraag

Telefonie in de cloud.

De Cloud: simpel en snel

De traditionele telefonie verloopt via een klassieke telefooncentrale die via ISDN lijnen in verbinding staat met de operator (Twin, BA of PRA). De functies zijn eerder beperkt en de kostprijs van het materiaal en de gesprekken ligt zeer hoog.

In cloud telefonie bevindt de centrale zich in de cloud. De klassieke ISDN lijnen worden afgeschaft. De stem wordt omgezet naar VoIP en verloopt via een internetverbinding. De enige uitrustingen die noodzakelijk zijn in uw burelen zijn IP telefoontoestellen en enkele accessoires.

Voordelen

Verhoging van uw productiviteit

Makkelijk bereikbaar (als u dat wenst): in functie van wat er geprogrammeerd werd in de telefooncentrale, u bent bereikbaar op al uw toestellen waar u ook bent. Als u niet beschikbaar bent of u wenst niet bereikbaar te zijn, zal de centrale het gesprek naar een collega omleiden of naar uw voice mail. ,

Op het geschikte toestel: belt uzelf of neemt u de gesprekken aan op

  • uw vast toestel
  • op uw GSM
  • op uw PC
  • VoIP op uw smartphone
  • VoIP op uw tablet
  • enz.

Waar u ook bent: u bent bereikbaar
op kantoor
in de wagen
thuis
wifi hotspot (hotel, station, luchthaven enz.)
enz.

Tevredenheid van uw gesprekspartner

Snel en vlot contact met geschikte gesprekspartner
de gesprekken worden automatisch verwerkt door de centrale
een welkomsttekst wordt afgespeeld (“Welkom bij de firma Vanzeebroeck”)
een voice server laat verschillende keuzemogelijkheden toe (“Tik 1 voor commerciële afdeling”)
de gesprekken worden naar de juiste persoon doogestuurd in een minimum van tijd
enz.

Via het communicatiemiddel van zijn keuze
oproep naar een vast toestel in België
gesprekken naar een nummer in het buitenland zodat partners in het buitenland (of uw medewerkers die in het buitenland zitten) geen internationale gesprekskosten dienen te betalen
gesprekken vanaf Skype die gratis zijn voor uw correspondent
enz.

Vermindering van de kosten

Afschaffing van de ISDN abonnementen
Gesprekskosten begrepen in de maandelijkse forfait
Gesprekken inter-sites gratis
Huur: minder cash flow risico’s

Zoveel meer ...
Prijzen

Nullam eros mi, mollis in sollicitudin non, tincidunt sed enim. Sed et felis metus, rhoncus ornare nibh. Ut at magna leo. Suspendisse egestas est ac dolor imperdiet pretium. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam porttitor, erat sit amet venenatis luctus.

Deel deze pagina